top of page
_DSC0311.jpg
FIRMA
ELUNA

Produse în ofertă

  Aşternuturi
   Seturi de lână
   Plapume
   Perne
   Cearceafuri
   Pături - cuverturi
   Seturi pentru copii
   Aşternuturi pentru copii


  Îmbrăcăminte
   Geacă pentru bărbaţi
   Geacă pentru damă
   Geacă pentru copii
   Veste
   Veste matlasate
   Veste


  Produse pentru 
  recuperare medicală
   Rulouri posturare
   Perne cervicale
   Centuri încălzire
   Orteze genunchi
   Orteze cot


  Casă şi maşină
   Prelate maşină
   Huse scaune
   Seturi - 2xscaune + prelate


  Încălţăminte
   Botoşei 
   Pantofi de casă din lână
   Pantofi de casă pentru copii

Firma Eluna de mulţi ani produce ţesături din lână şi coase produse din lână de calitate superioară. Comercializăm produsele noastre pe piaţa poloneză şi exportăm în multe ţări din Europa.

Procesul de producţie începând cu achiziţionarea de lână de oaie , cardare, vopsire până la coaserea ţesăturilor este efectuat de către textilişti şi croitori cu experienţă. Dispunem de asemenea de toate maşinile necesare pentru producerea de ţesături din lână şi pentru coaserea produselor din lână. 

Achiziţionăm lâna de oaie de pe piaţa locală şi importăm din ţările care produc lână de calitate superioară , lucru care ne asigură controlul asupra produsului finit.
Produsele sunt fabricate sub control strict pe toată durata procesului de producţie. Acordăm importanţă deosebită procesului de prelucrare naturală a lânei, ceea ce ne permite să păstrăm proprietăţile sănătoase ale acesteia. Datorită acestui procedeu obţinem marfă de cea mai bună calitate. Produsele firmei noastre sunt printre cele mai bune produse disponibile pe piaţă, lucru confirmat şi de certificatele de calitate obţinute.

Oferim o gamă largă de produse ce include aşternuturi, îmbrăcăminte, încălţăminte, produse pentru recuperare medicală şi produse pentru casă şi maşină. Datorită produselor noastre vă puteţi asigura confortul produselor naturale de lână atât pe durata călătoriilor cât şi acasă, vă asigură nu numai căldură ci şi influenţează pozitiv sănătatea dumneavoastră. 

Pe lângă oferta standard, firma Eluna poate realiza practic orice comandă. 

Invităm la colaborare comercianţi din toată Europa.

_DSC0302.jpg
bottom of page