top of page
_DSC0311.jpg
ELUNA

Az Eluna cég sok éve foglalkozik a magas minőségű gyapjú kötött anyag előállításával és a kötöttáru varrásával. A termékeinket a lengyel piacon árusítjuk, de sok más európai országba is exportáljuk. 

A gyártási folyamatot - a birkagyapjú vásárlását, kártolását, festését, végül a kötött anyag feldolgozását tapasztalt textilipari szakembereink és szabók végzik. Rendelkezünk az anyag előállításához és a kész gyapjútermék varrásához szükséges teljes gépállománnyal. 

A birkagyapjút nem csak a helyi piacon vásároljuk, de a legjobb minőségű gyapjút termelő országokból importáljuk, ami biztosítja a gyártási folyamat ellenőrzését a nyersanyagtól kezdődően egészen a végtermékig. A termékeink gyártásának minden mozzanata ellenőrzés alatt áll. Különösen ügyelünk a gyapjú természetes feldolgozási folyamatra, aminek köszönhető az, hogy a gyapjú megőrzi az egészségjavító tulajdonságait. A cégünk termékei a piac legjobb termékei közé sorolhatók, ennek bizonyítéka a minőséget igazoló tanúsítványok. 

Az ajánlatunk tartalmazza a termék gazdag skáláját, többiek között az ágyneműt, ruhaneműt, lábbelit és lakásban illetve autóban használható tárgyakat. A termékeinknek köszönhetően az otthonukban és utazás közben ezt a komfortérzést biztosíthatják, amelyet a meleget adó és egészségjavító természetes gyapjútermék érintkezése nyújt.

Az állandó ajánlatunkon kívül az Eluna cég szinte minden egyéni megrendelést is teljesíteni képes. 

Kereskedőket az Európa teljes területéről felkérünk az együttműködésre. 

Termékajánlatunk 

  Ágynemű
  Gyapjú garnitúrák 
  Paplanok
  Párnák 
  Lepedők 
  Plédek - takarók
  Gyermek garnitúrák 
  Gyermek ágynemű


  Ruházat
  Férfi dzseki
  Női dzseki 
  Gyermek dzseki 
  Mellények 
  Steppelt mellények 
  Mellények


  Rehabilitációs termékek 
  Henger alakú párnák 
  Kifli alakú utazó nyakpárnák 
  Derékmelegítők 
  Térdpántok 
  Könyökpántok 


  Otthon és autó 
  Autó - üléshuzatok 
  Üléstakarók a támla nélküli   székre 
  Garnitúrák - 2 fotel- plusz 1   

  ágytakaró


  Lábbeli
  Mamusz, szobapapucs   (kockás)
  Gyapjú papucs 
  Gyermek papucs

_DSC0302.jpg
bottom of page